Gelombang Perniagaan TONE WOW

Tone Group telah berada kukuh di Malaysia sejak tahun 2009. Setelah memperkenalkan program affiliate Tone Excel dan Tone Plus, kini Tone Group bakal melancarkan satu lagi program dengan simkad terbaru mereka Tone Wow.

Tone Wow bakal telah dilancarkan pada 15 Oktober 2018 yang lalu. Ramai yang telah mendengar kemunculan Tone Wow ini, terutama yang mempunyai akaun Facebook. Di sini saya mengambil kesempatan untuk memberi sedikit maklumat atau info ringkas mengenai Tone Wow ini.

Tone WOW menggunakan liputan (coverage) DIGI dan simkad yang digunakan adalah simkad 4G sahaja. Tiada lagi penggunaan simkad 3G dalam Tone Wow. Sebagai operator telekomunikasi, Tone Wow juga melantik pengedar / dealer / agen untuk memasarkan produk mereka.

Pengedar dibayar komisyen berdasarkan jumlah jualan yang mereka lakukan. Selain itu, pengedar dibayar komisyen di atas penggunaan top up (tambah nilai) oleh pengedar / pengguna lain yang mereka daftarkan. Di sini ia menggunakan sistem affiliate. Dengan sistem ini, kita berpeluang mendapatkan pendapatan yang amat lumayan.

 

STRUKTUR PENGEDAR / DEALER

1. Lite Member —> Normal Member (NM) —> Junior Center (JC) —> Service Center (SC) —> Branch

2. Lite Member bermula dengan pembelian simkad RM10 (kredit tersedia RM1).

3. Normal Member bermula dengan pembelian simkad RM100 (kredit tersedia RM30 dan benefit top up).

 

BAGAIMANA MENJADI PENGEDAR / DEALER / AGEN 

Untuk mendaftar sebagai pengedar atau menjadi pengguna simkad Tone Wow boleh dapatkan maklumat lanjut dengan klik image dibawah…